top of page
LE_Logo_negativ_midtstillt.png

Langenga Deleie gir flere muligheten til å realisere boligdrømmen i samarbeid med Coo

Hvordan fungerer det?

Med Deleie-modellen til Coo som ligger til grunn for Langenga Deleie, hjelper vi flere å bli eier av egen bolig. Har du inntekt og betjeningsevne, men mangler deler av egenkapitalen, kan Coo kjøpe leilighetene sammen med deg. Du står som eier av boligen, mens vi er medlånetager visavis banken.

Med Langenga Deleie, kan du eie så lite som 30% av boligen og Coo resterende 70%. Du kan deretter gradvis kjøpe Coo ut av boligen når du har økt din egenkapital, enten i form av kontanter eller i kombinasjon med eventuell verdiøkning på din del av boligen. Normalt sett vil det ta 3-5 år innen du har overtatt 100% av boligen.

Regnestykket

Koster en leilighet kr 3.000.000 eks omkostninger og vi inngår en Langenga Deleie avtale med deg på 50/50-basis, vil du ved 15% egenkapitalkrav kun måtte ha halvparten av nødvendig egenkapital.

Figuren under viser hvordan Deleie skiller seg økonomisk fra Leie og Eie.

Screenshot 2023-09-05 at 14.19.13.png

Med Langenga Deleie betaler du renter og avdrag på din andel av lånet, felleskostnader, samt en månedsleie til Coo. Som deleier sammen med deg står vi solidarisk i alle aspekter av boligkjøpet helt til du er klar for å bli 100% eier av boligen.

 

Vi tilbyr Deleie gjennom Coo på alle ledige leiligheter i hus 5.

Test ut kalkulatoren til Coo her for å finne ut hvordan det vil se ut for deg.

Søk om Langenga Deleie med Coo her:

Alle vi er i dialog med kommer med sin egen unike historie og bakgrunn. Derfor ønsker vi å treffe flest mulig av dere som er interesserte i et introduksjonsmøte hvor vi kan bli bedre kjent og svare på alle dine spørsmål om deleie og boligkjøp med Coo. Nedenfor har vi laget en oversikt over noen av de spørsmålene og tema som vi ofte diskuterer i våre kundemøter. Og hvis du lurer på noe som du ikke finner svar på nedenfor så er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss direkte, og komme med forslag til spørsmål som vi bør ta med på listen.

 

For mer informasjon om Coo kan du lese FAQ-siden deres her og booke et møte med Coo her

S&J Logo Ligg Prosjektmegling RGB.png
Lene.jpeg

LENE MARKEGÅRD

Eiendomsmegler

Tom.jpeg

TOM Z. BLIKSMARK

Eiendomsmegler

bottom of page