top of page
Langenga 40-06257.JPG

Litt om prosjektet:

Leilighetene oppleves lyse og luftige ved hjelp av store vindusflater og god takhøyde i oppholdsrom, opp mot 2,6 meter. Stue/kjøkken vender i hovedsak mot sørvest hvor man har utgang til en romslig privat balkong eller til private forhager på inngangsplanet. Husene har en leilighetsmiks av effektive 2- og 3-roms leiligheter, til mer romslige 3- og 4(5)-roms leiligheter. Leilighetene vil få en god prosjektstandard med bla. 1-stavs parkett, vannbåren gulvvarme, kjøkken inkl. hvitevarer fra anerkjent leverandør og flislagte bad.

 

Landskapsarkitektene har viet mye tid til å skape lune uterom med flere soner og bruksområder, hvor hvert grønne areal har variert og godt gjennomtenkt beplantning. Samtidig er de nye grøntområdene som dannes mellom og rundt byggene, nøye avstemt med de eksisterende grønne skogsområdene og dagens eng og beiteområder. Tanken er at man som mindre barn kan leke trygt mellom husene, eller om man vil utforske omkringliggende skogsteiger for frilek. Bilen står trygt i garasjen under husene, som betyr en litt enklere hverdag, og ikke minst tilnærmet bilfritt i grøntområdene mellom boligene. Det blir også opparbeidet helt ny gang og sykkelvei, slik at man kan tråkke i vei til Leangbukta, eller via velodromen til Asker sentrum, om man vil. Norges nyeste velodrom tar form rett vest for prosjektet, og vil romme blant annet sykkelbutikk, barnehage, skoler og annen næring. Dette blir starten på noe nytt og spennende.


Norges Cykleforbund bygger også en velodrom på oversiden av Langenga som i tillegg vil bestå av et kontor- og næringsbygg, samt sykkelbutikk, skoler og barnehage.

 

Beliggenhet:

Langenga 30 ligger knapt to kilometer sørøst for Asker sentrum, i et grønt belte midt mellom Risenga og Leangbukta. Boligprosjektet omgis av skogkledde dalsider og trapper seg nedover mot det frodige naturområdet rundt Einedammen. I nordøst åpner dalen seg mot fjorden og et flott utsyn mot Oslo.

På Risenga er det et eldorado for de som ønsker å være aktiv, med svømmehall, utendørs- og innendørs tennisbaner, helt ny isbane- og idrettshall og flere forskjellige utebaner for all slags sport.

På nordsiden av prosjektet er det stier som tar deg helt ned til Oslofjorden og Leangbukta der Asker Seilforening holder til. Prøv fiskelykken, eller dra på seiltur, om du har båt, eller nyt et lite glass på Restaurant Riviera - bokstavelig talt i vannkanten.

Lokalt handler man på Kiwi Kirkesletta, eller Extra på Risenga, begge under en kilometer unna.

I nærheten finner du også Holmensenteret, om du vil storhandle, eller ta turen til Asker sentrum som tilbyr alt du måtte ønske. Her finner du Trekanten med et godt utvalg innen både kjede- og nisjebutikker, i tillegg til en rekke små spesialbutikker og spisesteder på gateplan som Asker sentrum er kjent for. Litt som å være på ferie.

Asker er i tillegg et av Norges viktigste kommunikasjonsknutepunkt, med tog, flytog buss, og det faktum at det ligger rett ved E 18.

 

Garasje og sportsbod:
Det vil bli oppmerkede biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg i kjeller som kan erverves i tillegg til boenheten i henhold til prisliste. Det vil bli heis rett ned i garasjeanlegget. Det medfølger 1 sportsbod til alle boliger. Sportsbodene vil ligge i felles anlegg i kjeller/garasjeanlegg.

Borettslaget: Innskudd og fellesgjeld:
Langenga vil bli organisert som et borettslag og vil bli finansiert med 50 % fellesgjeld og 50 % innskudd. Innskudd og fellesgjeld for hver enkelt leilighet fremkommer av prislisten. Renter og avdrag på fellesgjeld betales av borettslaget via andelseiernes månedlige innbetalinger av felleskostnader.

Felleslånet er planlagt som et annuitetslån med flytende rente. I budsjettet er det lagt til grunn en nominell rente på 4 %. Fellesgjelden er planlagt å bestå av et annuitetslån med 50 års løpetid hvor de 20 første årene er avdragsfrie. Andel fellesgjeld og stipulerte felleskostnader for den enkelte bolig fremgår av prislisten. 

Borettslaget vil etablere en ordning for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. Dette gjør at du kan innbetale hele eller deler av andel fellesgjeld i tillegg til egenkapitaldelen. Dette får virkning på de månedlige felleskostnadene som blir redusert tilsvarendereduksjonen i kapitalkostnadene for den innfridde del av andel fellesgjeld. 

Fremdrift:
Hus 2, 3 og 4 antas ferdigstilt 4. kvartal 2023

MEGLER SEM & JOHNSEN

KONTAKT OSS

S&J Logo Ligg Prosjektmegling RGB.png
Lene.jpeg

LENE MARKEGÅRD

Eiendomsmegler

Tom.jpeg

TOM Z. BLIKSMARK

Leder nybygg / Eiendomsmegler MNEF

Kart
bottom of page